Idrettsfag med toppidrett

For deg som ønsker å kombinere utdanning med idrett.

Idrettsfag08_001 - Klikk for stort bilde

Idrettsfag med toppidrett ved Fauske videregående skole har som målsetting å utvikle morgendagens idrettsutøvere og med det setter vi elevens utvikling i et langtidsperspektiv.

Vi ønsker å legge forholdene best mulig til rette for den enkelte utøvers skole – og idrettshverdag. Timeplanen er lagt opp slik at du har god tid til å trene og restituere deg.

Tilbudet innenfor toppidrett har hovedfokus på svømming, ski og fotball, men vi tilpasser også egne opplegg for de som driver toppidrett utenom de tre idrettene.
Vi tilbyr også breddeidrett for de som ikke ønsker å satse på en spesifikk idrett.

Vi jobber målbevisst innenfor hver idrett, samtidig som vi skaper et godt treningsmiljø og lærer av hverandres styrker.

Vi har bygd opp en solid kompetanse som resultat av tett dialog med Olympiatoppen Nord og vi vil i årene framover fortsette dette gode samarbeidet.

Treningsfasilitetene rundt Fauske videregående skole er svært gode og skolen har Klungsetmarka som nærmeste nabo med flotte preparerte skiløyper på vinterstid.
I tillegg er skolen omkranset av svømmehall, idrettshall og kunstgressbaner og SKS arena (fotballhall). Skolens uteområder vil også bli betydelig oppgradert innen få år.
Alle elever får også tilgang til skolens treningsrom både i og utenfor skoletiden.

Lysløypa - Klikk for stort bilde

- Klikk for stort bilde   - Klikk for stort bilde

Du får:

• Generell studiekompetanse som gir adgang til de aller fleste studier ved høgskoler og universiteter.
  • Et bredt og variert grunnlag for egen idrettslig utvikling.
  • Et godt grunnlag for instruksjons- og lederoppgaver i organisert og uorganisert idrett og friluftsliv.

Fellesfag: Norsk, Matematikk, Naturfag, Engelsk, 2. fremmespråk, Samfunnsfag, Geografi, Historie, Religion og etikk
Programfag: Aktivitetslære, Treningslære, Treningsledelse, Idrett og samfunn

Fauske vgs Idrettsfag på facebook

Mer informasjon om fagtilbudene kan du finne på vilbli.no