Er du vår nye rektor?

Elever 1 - Klikk for stort bilde Kenn-Ole Moen

Vi søker ny rektor til Fauske videregående skole. Søk innen 22. oktober.

Arbeidsgiver: Nordland fylkeskommune
Stillingstittel: Rektor ved Fauske videregående skole
Sted: Fauske
Varighet: Åremål
Frist: 22.10.2017

Er du en utviklingsorientert og inkluderende leder?

Har du vilje og evne til å bygge en sterk læringskultur som fremmer gode resultater? Har du ledererfaring og lyst til å lede en kompetanseorganisasjon, og bidra til å utvikle videregående opplæring i Nordland? Er du interessert i ungdom og elevenes læring?

Fag- og ansvarsområder:

• Ledelse
  • Strategiutvikling
  • Økonomi- og analysearbeid
  • Pedagogisk ledelse

Utdanning og erfaring:

• Relevant høyere utdanning på mastergradsnivå
  • Ledererfaring og dokumenterbare resultater
  • Pedagogisk kompetanse
  • Kunnskap om offentlig sektor og videregående opplæring

Personlige egenskaper:

• Utviklingsorientert
  • Gode samarbeidsevner
  • Strukturert
  • Tydelig leder med god rolleforståelse
  • Positivt menneskesyn

Personlig egnethet er viktig når vi søker etter vår nye rektor.

Les mer om stillingen som rektor

Fauske vgs 6 - Klikk for stort bilde Kenn-Ole Moen Fauske videregående skole består av to studiesteder på Fauske: Vestmyra og Søbbesva. Skolen har 400 elever og ca 130 tilsatte, og tilbyr utdanning innenfor mange programområder. Skolen har landslinjer i arbeidsmaskiner, anleggsteknikk og anleggsmaskinmekaniker.Elever og lærer ved Fauske vgs 1 - Klikk for stort bilde Kenn-Ole Moen

Fauske videregående skole - "felles innsats - gode resultater"

Skolens visjon er "Felles innsats - gode resultater". Skolens verdier er å være inkluderende, ha respekt for hverandre og være nyskapende. Ved Fauske videregående skole er eleven i sentrum. Hos oss deltar alle pedagogisk ansatte i prosjektet "Vurdering for læring", hvor fokuset er målene for vurderingsarbeidet og hvilken vurderingspraksis vi som skole skal ha.  Vi bruker det helsefremmende programmet «Drømmeskolen» for å etablere et godt psykososialt læringsmiljø fra første klasse.

Skolen har et godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær. Vi samarbeider tett med kommunen og næringslivet på Fauske og i regionen. «Partnerskap for kompetanse» er etablert med næringslivets organisasjoner, NAV, RKK, opplæringskontor og karrieresenter. I 2017 er skolens budsjett på 83,7 mill. kr.

Fauske vgs 1 - Klikk for stort bilde Kenn-Ole Moen

Velkommen til å bo og leve på Fauske

Fauske kommune er et handels- og transportknutepunkt i Salten - og Nordland og kraftsenteret i Indre Salten.

På Fauske har du nærhet til natur, fjellheim, fiskevann og rekreasjoner du ofte må bruke tid for å nå.

Øst for Fauske går veien opp til Sulitjelma, som er et av de mest populære utfartsområdene i Salten. På fjellet går det merkede stier inn over fjellene og over kjølen til Sverige, i et fantastisk fjellandskap der du kan drive jakt og fiske. I Sulitjelma finnes alpinbakker og hyttefelt.

Nordland er et grotteparadis - og mange av de mest spennende grottene finner du i Salten. Dypt nede i Svarthamarhola befinner du deg i to verdener - den vakre opplyste - og den stummende mørke. Her kan du utforske og bevege deg i Skandinavias største naturlige grotterom - og samtidig utforske en over 800 år gammel isbre. Svarthamarhola regnes for å være Nordens største innvendige naturlige fjellhall, og ligger kun 5 minutters kjøretur fra Fauske sentrum.

Når det gjelder aktiv fritid for barn og unge kan vi nevne Fauske Fritidssenter med tennishall og bowling. I Ungdommens hus er det rockeverksted og filmverksted. I Dråvika motorsportsenter kan man drive med trial, bil og gocart-kjøring. Idrettshallen ved Valnesfjord helsesportsenter har klatrevegg og det er mulighet for å kjøre alpint i bakker på Fauske, i Sulitjelma og i Valnesfjord, lysløyper finnes i hele kommunen.

På toppen av dette kommer alle tilbud i regi av musikkorps, idrettslag, speider og andre lag og foreninger. Kommunen har full barnehagedekning med tilbud som gårdsbarnehager, sansebarnehage og utebarnehage. Fauske har også et godt utbygd SFO tilbud.

Innbyggere per. desember 2016: 9 729 personer.

(Fra nettsidene til Fauske kommune)

Se video:

Hva kan Fauske tilby deg og dine:

Har du en partner som trenger jobb?

Har du spørsmål:

Kontakt oss gjerne