Roger blir ny rektor

Roger Riise Kristensen blir ny rektor ved Fauske videregående skole, skriver Nordland fylkeskommune i en pressemelding.

Kristensen har vært assisterende rektor ved skolen siden 2010. Han blir rektor for 130 ansatte og cirka 400 elever.

– Jeg hadde skikkelig lyst på rektorjobben på Fauske. Ved Fauske videregående viser de ansatte stor omsorg for hverandre og for elevene. Folk trives der og det er lavt sykefravær, sier nyrektoren Roger Riise Kristensen i pressemeldingen.

Riise Kristensen har en allsidig bakgrunn, han har jobbet flere år som lærer, han har hatt flere lederstillinger i Fauske kommune og har også trent langrennsløpere på alle nivå i Nordland.

Utdanningssjef i Nordland, Nina Ellingsen Høiskar, er meget fornøyd med nyansettelsen ved Fauske videregående skole:

– Roger Riise Kristensen er allsidig ledertype, som har spennende tanker om framtiden. Jeg gleder meg til å samarbeide mer med ham, sier hun.

– Det er spennende tider framover. Fauske videregående skole har redusert frafallet fra skolen og elevene har bedret gjennomføring. Og vi vet at antall elever synker, men vi vil fortsatt jobbe for at elevene våre skal fullføre skolen og få et best mulig grunnlag for resten av livet, avslutter nyrektoren.