Lærersamling for landslinjeskolene innenfor anleggsfagene på Fauske

I uke 16 var Fauske vgs vertskap for samling for lærere og andre ansatte fra de 6 Landslinjeskolene: Kirkenes, Fauske, Sam Eyde, Øksnevad, Os og Solør,Lærere på veg til Bodø - Klikk for stort bildeLærere på veg til Bodø John Eirik Eilertsen som tilbyr undervisning innen Vg2 Anleggsteknikk, Vg2 Arbeidsmaskiner og Vg3 Anleggsmaskinmekaniker.

Hovedfokus for samlingen var felles kursing innenfor anleggsreparasjonsfagene og fellesfag (engelsk og norsk) tilknyttet de programområder som skolene tilbyr. Inkludert kursinstruktører var det ca. 130 deltakere som fikk oppleve Nordland fra sin beste side. Foruten felles- og fagspesifikke samlinger både på Fauske og i Bodø var det også lagt opp til en aktivitetsdag med besøk på Luftfartsmuseet, fisketur og RIB-safari. Det var en fornøyd gjeng som forlot Bodø fredag den 28. april.

Fellesfaglærere - Klikk for stort bildeFellesfaglærere John Eirik Eilertsen Møte ledere - Klikk for stort bildeMøte ledere Fisketur - Klikk for stort bildeFisketur Rib 1 - Klikk for stort bildeRib 1 Opplæring GPS-maskinstyring -veghøvel - Klikk for stort bildeOpplæring GPS-maskinstyring -veghøvel

Fant du det du lette etter?