Elevene i førsteklasse på Helse- og omsorgsfag har som de første ungdommene deltatt i kurs i regi av familiesenteret i Fauske kommune.

Lærere på veg til Bodø

I uke 16 var Fauske vgs vertskap for samling for lærere og andre ansatte fra de 6 Landslinjeskolene: Kirkenes, Fauske, Sam Eyde, Øksnevad, Os og Solør, som tilbyr undervisning innen Vg2 Anleggsteknikk, Vg2 Arbeidsmaskiner og Vg3 Anleggsmaskinmekaniker.

Tysk vg2 2017 1

Elevene fra tysk2 Vg2 var på klassetur i München fra 30. mars til 04. april.

Politi.jpg

Politihøgskolen avd. Bodø inviterer til Åpen dag, onsdag 8. februar kl. 17.30 – 21.00

HO1A Sulis 2017

Helse- og Oppvekstfag vg1 har vært i Sulitjelma og studert Up North sine kunstverk.

I forbindelse med at de jobber med kompetansemål innen kultur og kunst.

a522fb6f-62c0-4c60-a4d8-d91f1f113873.png

Mandag den 6. februar vil vi markere samenes nasjonaldag og 100 års jubileet for det første samiske landsmøtet i Trondheim.

085.JPG

Operasanger Elisabeth Misvær fra Nasjonalt senter for kunst og kulturformidling hadde med seg en pianist  da hun besøkte skolens tyskelever på tirsdag med sang og kulturformidling.

IMG_0004.JPG

Nesten 200 tiendeklassinger fra Fauske og nabokommunene deltok på rekrutteringsmessa på Vestmyra 23. november.

mytologiaften.jpg

Historie og filosofigruppa på vg2 studiespesialisering hadde mytologisk aften på Fauske Bygdetun.

Fredag 4. november er det OD dag på Fauske vgs.

Alle elevene oppfordres til å delta. Det vil si at de gjør et dagsverk for prosjektlandet Colombia.

De som ikke deltar på OD med et dagsverk må møte på skolen (Vestmyra) fredag kl. 08.10.

Dette er ikke en fridag. De som ikke deltar vil få fravær denne dagen.