Tirsdag 26 september kl. 18.00 — på Vestmyra

Fagskolen for berg- og anleggsfag har startet opp med to nye klasser i høst.

Besøk i retten H2017

onsdag 6 september 2017

Sept 2017 - utdanningssjef og ledergruppen

Fauske videregående skole hadde tirsdag den 6 september besøk av Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar og seksjonsleder Torild Nilsen.

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Første skoledag er mandag 21. august

Alle elever møter i Auditoriet på Vestmyra, Gymnasveien 5

Vg1 elever møter kl 0900
Vg2 elever møter kl 1000
Vg3 elever møter kl 1100

realfagelever2017

Realfagelevene på studiespesialiserende vg2 var på ekskursjon til NTNU, Trondheim, i april 2017.

Elevene i førsteklasse på Helse- og omsorgsfag har som de første ungdommene deltatt i kurs i regi av familiesenteret i Fauske kommune.

Lærere på veg til Bodø

I uke 16 var Fauske vgs vertskap for samling for lærere og andre ansatte fra de 6 Landslinjeskolene: Kirkenes, Fauske, Sam Eyde, Øksnevad, Os og Solør, som tilbyr undervisning innen Vg2 Anleggsteknikk, Vg2 Arbeidsmaskiner og Vg3 Anleggsmaskinmekaniker.

Tysk vg2 2017 1

Elevene fra tysk2 Vg2 var på klassetur i München fra 30. mars til 04. april.