Politi.jpg

Politihøgskolen avd. Bodø inviterer til Åpen dag, onsdag 8. februar kl. 17.30 – 21.00

HO1A Sulis 2017

Helse- og Oppvekstfag vg1 har vært i Sulitjelma og studert Up North sine kunstverk.

I forbindelse med at de jobber med kompetansemål innen kultur og kunst.

a522fb6f-62c0-4c60-a4d8-d91f1f113873.png

Mandag den 6. februar vil vi markere samenes nasjonaldag og 100 års jubileet for det første samiske landsmøtet i Trondheim.

085.JPG

Operasanger Elisabeth Misvær fra Nasjonalt senter for kunst og kulturformidling hadde med seg en pianist  da hun besøkte skolens tyskelever på tirsdag med sang og kulturformidling.

IMG_0004.JPG

Nesten 200 tiendeklassinger fra Fauske og nabokommunene deltok på rekrutteringsmessa på Vestmyra 23. november.

mytologiaften.jpg

Historie og filosofigruppa på vg2 studiespesialisering hadde mytologisk aften på Fauske Bygdetun.

Fredag 4. november er det OD dag på Fauske vgs.

Alle elevene oppfordres til å delta. Det vil si at de gjør et dagsverk for prosjektlandet Colombia.

De som ikke deltar på OD med et dagsverk må møte på skolen (Vestmyra) fredag kl. 08.10.

Dette er ikke en fridag. De som ikke deltar vil få fravær denne dagen.

Rosaruss2016.jpg

Rosakledte elever markerte Kreftforeningens Brystkreftkampanje i løpet av skoledagen.

Avgangselevene på studiespesialisering og idrettsfag solgte i dag i lunsjen bakverk, kaker og saft til inntekt for Rosasløyfe-kampanjen 2016.

Salten tingrett 2016

Mandag 3. oktober 2016 var vg2 studiespesialisering med 21 elever som har rettslære1,  på ekskursjon i Salten tingrett.

verdensdagen 2016.jpg

Verdensdagen for psykisk helse blir markert på skolen hele neste uke med ulike aktiviteter og arrangementer for elevene på Vestmyra og Søbbesva.