Vi minner om at frist for oppmelding til vårens privatisteksamener er 1. februar!

IMG_0098 (2)

Vi takker elever, foresatte, ansatte og andre samarbeidspartnere for i år og ønsker alle en god jul og godt nytt år!

Vi møtes igjen til skolestart 3. januar!

Roger Riise Kristensen blir ny rektor ved Fauske videregående skole, skriver Nordland fylkeskommune i en pressemelding.

Hei!
Etter stort påtrykk fra elever, kjører vi reåpning av Åpen idrettshall torsdager 21-22 med oppstart førstkommende torsdag.

Fagskolen for berg- og anleggsfag har startet opp med to nye klasser i høst.

Besøk i retten H2017

onsdag 6 september 2017

Sept 2017 - utdanningssjef og ledergruppen

Fauske videregående skole hadde tirsdag den 6 september besøk av Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar og seksjonsleder Torild Nilsen.

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Første skoledag er mandag 21. august

Alle elever møter i Auditoriet på Vestmyra, Gymnasveien 5

Vg1 elever møter kl 0900
Vg2 elever møter kl 1000
Vg3 elever møter kl 1100

realfagelever2017

Realfagelevene på studiespesialiserende vg2 var på ekskursjon til NTNU, Trondheim, i april 2017.