Skolestart

Klikk for stort bildeVelkommen til nytt skoleår ved Fauske videregående skole, 2020-21

Første skoledag for elever er 17. august 2020

På grunn av Korona-epidemien vil årets skolestart bli noe annerledes enn tidligere.
Felles samlinger for VG1 , VG2 og VG3 i auditorie på avd. Vestmya går vi bort fra pga smittevernhensyn.

Elevene skal møte direkte på sitt område, klasserom. Klassekontaktene og avdelingslederne vil ta i mot dere og organisere dette på best mulig måte.

Tidspunktene for oppmøte er de samme som tidligere opplyst, mandag 17.08:
VG1 kl. 09.00
VG2 kl. 10.00
VG3 kl. 11.00

Elever på VG2 Anleggsteknikk, VG2 Arbeidsmaskiner og VG3 Anleggsmaskinmekaniker skal møte direkte på avdelingen på Søbbesva.

Alle øvrige elever møter på avdelingen på Vestmyra.

Nedenfor blir det lagt ut informasjon og lenker angående skolestart og noen skjema som må/bør fylles ut, avhengig av studieretning og klassetrinn.

Skolerute

Avlyst! Foreldremøte for elever som er hybelboere

Velkomstbrev (PDF, 52 kB) oppdatert 13.08.20

Informasjonshefte
Skolens Infohefte 2020-21 (PDF, 684 kB)

PC- og læremiddelordningen
Portal for pc- og læremiddelordningen

Søknad om skoleskyss
Alle elever som skal ha skoleskyss må søke om dette

Lånekassen
Husk å søke stipend og lån fra lånekassen

Skolebevis, PocketID
Alle bør så fort som mulig laste ned appen PocketID og registrere seg med sin Feide-konto

For Vg1 elever ved Studiespesialisering og Idrettsfag:
Valg av 2. fremmedspråk  - Alle elever på studiespesialiserende og idrettsfaglig programområde skal lese et fremmedspråk i tillegg til engelsk.

Matematikk - Valg av P- eller T-matematikk

For Vg2 Anleggsteknikk, Vg2 Arbeidsmaskiner, Vg3 Anleggsmaskinmekaniker:
Informasjon om personlig arbeidstøy, verneutstyr og nødvendige hjelpemidler på Anleggsfag

For elever på TIP Vg1 og Byggfag Vg1 og Vg2:
Nødvendige hjelpemidler, personlig arbeidstøy og verneutstyr på TIP og BA