Melding fra Cappelen Damm

Når skolene må stenge, åpner vi Unibok

For å bidra i dugnaden for god hjemmeundervisning, har Cappelen Damm åpnet Unibok for alle lærere og elever i videregående skoler. Det betyr at dere helt gratis kan bruke digitale lærebøker i et framtidsrettet format i disse fagene:

• Fellesfagene for yrkesfag og studieforberedende unntatt matematikk
  • Fremmedspråkene
  • Programfagene for studieforberedende unntatt kjemi.

Unibok er den digitale utgaven av læreboka og inneholder mye funksjonalitet som støtter elevenes leseforståelse når de leser på digitale flater. Flere unibøker har innlest tekst i tillegg til syntetisk tekst-til-tale-funksjon som gir god støtte til lesesvake elever. Vår integrerte ordbok er alltid tilgjengelig og gir elevene ordforklaringer på alle ord i tekstene. På fem forskjellige språk!

Logg inn på www.unibok.no. Du finner bøkene under Mine unibøker

NB! For matematikk vg1, les mer og få gratis tilgang med og uten Feide på cosinus.cdu.no. Her finner dere fagstoff, oppgaver og filmer til omvendt undervisning. Elevene får tilbakemeldinger og tips som hjelper dem til selvstendig arbeid. Et optimalt verktøy for hjemmeundervisning.