Velkommen til skolebiblioteket

Vestmyra - Klikk for stort bildeVestmyra

Søbbesva - Klikk for stort bildeSøbbesva

Åpningstider:

Biblioteket har 2 avdelinger, Vestmyra (hovedskolen) og Søbbesva (yrkesfag/OPUS/Nettskolen/fagskolen).   Alle elever og ansatte er lånere ved begge avdelingene.

Biblioteket på Vestmyra er åpent mandag-fredag kl 08.00-15.45

Biblioteket på Søbbesva er åpent mandag og torsdag kl 08.00-12.00

Som oftest er biblioteket ubetjent på planleggingsdager og i skoleferier.

Hva vi har:

På biblioteket har vi bøker, blader, tegneserier, filmer som du kan ha bruk for i skolefagene eller i fritiden. Her kan du finne fra det helt enkle om et emne til det mer avanserte. Hvis det er noe du savner, kan vi låne det fra et annet bibliotek eller kjøpe det inn.

På Vestmyra har vi to stasjonære pc’er som du kan bruke på biblioteket. Trenger du å skrive ut, kopiere eller skanne så hjelper vi deg med det og!

Vi er to ansatte som tilbyr en generell innføring i bibliotekbruk for nye elever. Vi tilbyr søkekurs i trykte og digitale kilder, kildebruk og kildekritikk, litteraturformidling og forfatterbesøk hvis det er ønske om dette. Spør oss gjerne om det er noe du lurer på!

Vi veileder deg gjerne i søking eller bidrar med lesetips!

Biblioteket bruker datasystemet Mikromarc, og her kan du søke i bibliotekets egen base og basene til alle videregående skoler i Nordland:

biblioteksøk.png