Aktuelt VGS Fauske
(21.06.2016)

Tysk 2 vg 1 var på Bodø vgs  mandag, 6. juni. Utstillingen handler om tyske oppfinnelser og Goethe Instituttet har laget den. Elevene deltok på en quiz og synes at det var veldig bra å forlate klasserommet for en gangs skyld!

Abelkonkurransen elev 2016.jpg
(11.04.2016)

Adrian Kjærran - elev i ST3A kom på 8. plass i den nasjonale Abel-konkurransen og med det var han eneste fra Nord-Norge som kom til finalen.

Sosialt samvær Holtanlia 2016.jpg
(14.03.2016)

Som et resultat av godt samarbeid mellom Miljøtjenesten og Holtanlia alpinsenter hadde skolens elever tilbud om gratis heiskort og sosialt samvær i bakken på kveldstid orsdag 10.mars. Ca 30 elever trosset været og benyttet seg av tilbudet, noen kom bare for gratis grillmat mens andre igjen sto på ski for aller første gang - en særs hyggelig kveld og vi håper på mange påmeldinger kommende torsdag med samme opplegg.

Frokostmøte
(15.02.2016)

Representanter fra skole og næringsliv var samlet for å planlegge for fremtiden når det gjelder utdanningsprogram.

NordUni 2016_2
(09.02.2016)

Vg3 klassene ST3A-ST3B-ID3C deltok på STUDIEORIENTERINGSDAGEN VED NORD UNIVERSITET  mandaq 1. februar

(02.02.2016)

Tirsdag og onsdag 26. og 27. januar var 5 av skolens dyktige elevmentorer på erfaringssamling på Fauske hotell sammen med representanter fra de andre Drømmeskolene i fylket.

(08.12.2015)

Mandag den 7 desember var elevene i barne- og ungdomsarbeiderklassen med på arrangere en koselig førjulsformiddag på Fauske folkebibliotek for førsteklassinger fra Valnesfjord.

(25.11.2015)

Den årlige rekrutteringsmessa på skolen ble avholdt 24 november på Vestmyra. 220 ungdomskolelever fra Fauske, Sørfold, Saltdal og Beiarn fikk informasjon om framtidige utdannings- og yrkesmuligheter.

Pust.jpeg
(02.11.2015)

Engasjerte tilhørere!

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}