Aktuelt VGS Fauske
(25.11.2016)

Nesten 200 tiendeklassinger fra Fauske og nabokommunene deltok på rekrutteringsmessa på Vestmyra 23. november.

mytologiaften.jpg
(03.11.2016)

Historie og filosofigruppa på vg2 studiespesialisering hadde mytologisk aften på Fauske Bygdetun.

(31.10.2016)

Fredag 4. november er det OD dag på Fauske vgs.

Alle elevene oppfordres til å delta. Det vil si at de gjør et dagsverk for prosjektlandet Colombia.

De som ikke deltar på OD med et dagsverk må møte på skolen (Vestmyra) fredag kl. 08.10.

Dette er ikke en fridag. De som ikke deltar vil få fravær denne dagen.

Rosaruss2016.jpg
(28.10.2016)

Rosakledte elever markerte Kreftforeningens Brystkreftkampanje i løpet av skoledagen.

Avgangselevene på studiespesialisering og idrettsfag solgte i dag i lunsjen bakverk, kaker og saft til inntekt for Rosasløyfe-kampanjen 2016.

Salten tingrett 2016
(10.10.2016)

Mandag 3. oktober 2016 var vg2 studiespesialisering med 21 elever som har rettslære1,  på ekskursjon i Salten tingrett.

verdensdagen 2016.jpg
(07.10.2016)

Verdensdagen for psykisk helse blir markert på skolen hele neste uke med ulike aktiviteter og arrangementer for elevene på Vestmyra og Søbbesva.

Illustrasjonsfoto
(08.07.2016)

Første-inntaket for skoleåret 2016-2017 er nå klart. Nå må alle elevene logge på og svare på tilbudet de har fått.

F.v. Gunn Pettersen i Dips, Tom Steffensen i IT-forum Bodø, Hans Nilsen i iTet, Hild-Marit Olsen, fylkesråd for utdanning
(30.06.2016)

I august vil elevene som har kommet inn på IKT ved Fauske videregående skole og Bodin videregående skole, starter opp med helt nye læreplaner. Nordland har to av de tre skolene i Norge som er med i forsøket.

(21.06.2016)

Tysk 2 vg 1 var på Bodø vgs  mandag, 6. juni. Utstillingen handler om tyske oppfinnelser og Goethe Instituttet har laget den. Elevene deltok på en quiz og synes at det var veldig bra å forlate klasserommet for en gangs skyld!

Abelkonkurransen elev 2016.jpg
(11.04.2016)

Adrian Kjærran - elev i ST3A kom på 8. plass i den nasjonale Abel-konkurransen og med det var han eneste fra Nord-Norge som kom til finalen.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}