Elevrådet inviterer til førjulshygge 11.desember

I utgangspunktet er dette et frivillig arrangement, og det er opp til hver klasse/klassens lærere om det er rom og tid for å ta av undervisning til deltakelse og eventuelt hvor mye tid en vil bruke.

Klikk for stort bildeJulemusikk, brettspill, kort og kortlaging vil være tilgjengelig i tidsrommet mellom 09 og 12.10; pauser kan brukes men elevrådet setter pris på deltakelse også utenom :-) Merk at klassen må melde seg på filmvisningen hvis det passer med film.

Søbbesva: Elever er velkommen ned til Vestmyra dersom det passer/er interesse for det. Grøt blir servert på Søbbesva også. Til dere som er ute i felt; legg til rette for at elevene kan komme ned/inn å få seg grøt i lunchen :-)

Det blir kahoot i kantina kl 11.40 i stedet for på it`s learning. For elever på Søbbesva som ikke skal ned til Vestmyra kan de hente seg quizark i resepsjonen hos Adele og levere der.