Den nye fylkesråden for utdanning i Nordland, Sandra Tønne (Ap), møtte en voksenklasse i helse- og oppvekstfag på Fauske videregående skole nylig  og lovet full innsats for voksnes opplæring i tiden fremover.

I utgangspunktet er dette et frivillig arrangement, og det er opp til hver klasse/klassens lærere om det er rom og tid for å ta av undervisning til deltakelse og eventuelt hvor mye tid en vil bruke.

Nyskapningen «Lærlingrådet i Nordland» skal fremme lærlingenes rettigheter og  bidra til en trygg læretid.

Mandag 2.september skal vi ha valgtorg, skoledebatt og skolevalg.

Alt blir på avdeling Vestmyra

Ansatte starter med noen planleggingsdager i denne uka og elevene starter mandag 19. august.

Skoleåret er over, men det vil være ansatte på jobb hele sommeren så ta kontakt om det er noe du lurer på!

Meld deg på arrangementet på phs.no/infokveld. Arrangementet tar maks 90 påmeldte.

Årets markering av samefolkets dag var den tredje i rekken.

Vi håper alle har hatt en fin jul og ønsker dere et godt nytt år.

Årets tema er «Vær raus».